ThermoShield membrán a légzárás helyett, a kellemes lakóérzetért és az egészségünkért!

Az Interieur beltéri bevonat mikroszkopikus méretű, kicsiny kerámia gömböcskék millióiból áll, amelyek egy kiváló minőségű kötőanyagba egyenletesen vannak beágyazva. Az alapanyag színezésével több, mint 4000 féle színárnyalat előállítása lehetséges.

A ThermoShield Interieur nagy – rendezetlen – belső felületének köszönhetően, nedvességet tud tárolni, és így szabályozólag hat a helyiség páratartalmára. A membrán úgy van kialakítva, hogy 55 %-os optimális páratartalmat biztosítson az épületben.

Ez a nedvesség-szabályozó hatás a ThermoShield Interieur bevonatot kiválóan alkalmassá teszi magas páratartalmú helyiségekben történő alkalmazásra ­ például pincék, konyhák, fürdőszobák, zuhanyzók és szaunák esetében. A bevonat csökkenti a penészgombák kialakulásának veszélyét.

Allergiások és asztmások számára a ThermoShield különösen alkalmas, mivel nem bocsát ki egészségre ártalmas, és allergiát kiváltó gázokat, és a helyiség klímáját is kedvezően befolyásolja.

Nem tartalmaz lágyítószert vagy ftalátokat (szintén ipari lágyítószer). A kipárolgás-mentesség miatt a szokásos „újfestés illat” hamar eltűnik.

Hagyj üzenetet

Ezeket a HTML tag-eket és attribútumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>